3 maart 2018: Full House Business Event

3 maart 2018: Full House Business Event

Basketbal, en bij uitbreiding elke sport, draait om beleving en emoties. Het verbindt mensen en ook ondernemers die op het eerste zicht niets met elkaar te maken hebben. De sportzaal is bijgevolg een ontmoetingsplaats die kansen biedt om nieuwe mensen en potentiële klanten te leren kennen. Aanwezig zijn op sportwedstrijden is een ideale manier om naamsbekendheid te creëren en kan een grote impact hebben op uw business.

"Een corporate event in een uitverkochte en kolkende Sportoase Arena."

De wisselwerking tussen sport en ondernemerschap creëert dus kansen en opportuniteiten. Om die mogelijkheden nog eens extra in de verf te zetten, organiseert Leuven Bears - in samenwerking met partners BMW Juma Leuven, Immo De Dijle, Group S en JAYJAYS - op zaterdag 3 maart het Full House Business Event. Samen met meer dan 2000 ondernemers willen we u - in een tot de nok gevulde Sportoase - de kans geven om nieuwe contacten te leggen en de basketbalsport beter te leren kennen. Leuven Bears Full House Business Event wordt een uniek zakelijk netwerkmoment in een sportief en informeel kader met veel sfeer, spanning en fighting spirit!

Wil u andere ondernemers uit de streek leren kennen tijdens een opwindend sportief evenement? Aarzel niet en schrijf u in via dit formulier. Het event is volledig gratis voor u en drie collega-ondernemers. Wacht dus niet langer om ook uw contacten uit te nodigen.

Zorg dat u erbij bent en steun de Leuven Bears tegen Kangoeroes Basket Willebroek op zaterdag 3 maart vanaf 19u in Sportoase Leuven.


Tot binnenkort.


Leuven Bears, BMW Juma Leuven, Immo De Dijle, Group S en JAYJAYS.
3 maart 2018: Full House Business Event

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x