4 redenen waarom je een sportteam moet sponsoren!

4 redenen waarom je een sportteam moet sponsoren!

Bedrijven hebben allemaal al wel het telefoontje gehad van lokale organisaties of ze een evenement willen sponsoren (vb de fuif van de chiro). Of dat ze voor een quiz een donatie van een dienst of product willen doen. En vaak voelen ondernemers zich een beetje verplicht, omdat het nu eenmaal moeilijk is om nee te zeggen tegen iemand uit de buurt. En bijgevolg wordt er gesponsord zonder dat het past in de marketing strategie of laat staan het budget van je onderneming.

Echter, heeft jouw bedrijf al eens nagedacht over hoe zo’n sponsoring past in een marketingstrategie. Neen? Dan helpen we je even:

De top 4 voor een partnership met de Leuven Bears:

1. Free content voor social media

Elk bedrijf wil actief zijn op social media. Maar het produceren van kwalitatieve en originele content is super moeilijk, tijdrovend en soms heel duur. Sport is steeds super populair in social media. Als je de Leuven Bears sponsort kunnen wij zorgen voor creatieve en toffe content met jouw logo perfect in beeld dat geassocieerd wordt met jeugdwerking en/of topsport. Win/Win!

(lees verder onder de afbeelding)

 

2. Free tickets voor je klanten.

Al ooit een basketbalwedstrijd meegemaakt in de SportOase Arena? Laat je verrassen! Non stop actie op het veld, cheerleaders tijdens de pauzes, heerlijk VIP diner, een lekker warme droge zaal, VIP seats dicht bij het veld,... Perfect geschikt om je beste klanten eens te verrassen of om een actie mee te doen op Social Media. Wij leggen jouw bezoekers in de watten in de VIP lounge. Ze kunnen de Amerikaanse ster spelers, de cheerleaders of onze mascotte ontmoeten en er zelfs foto’s mee nemen. Gebruik de foto’s in je social media en je krijgt gegarandeerd veel reactie én positieve feedback.

(lees verder onder de afbeelding)

 

3. Maatschappelijke betrokkenheid & goodwill.

Het is een belangrijke verdienste van clubs dat ze jongeren aan het sporten krijgen én goed begeleiden. Wist je dat de Leuven Bears de grootste basketbalclub van het land is met meer dan 500 jeugdspelers? Een bedrijf dat de jeugdwerking en dus de lokale samenleving ondersteunt mag een dikke groene vink zetten achter zijn opdracht om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De goodwill die je hiermee creëert geeft een boost aan je imago. Een Win-Win! Alleen vergeten bedrijven hier vaak over te communiceren. Zoals in punt 1 reeds toegelicht kunnen we jullie daarmee helpen!

 

4. Fiscaal aftrekbaar.

Moest je nog twijfelen na de vorige 3 puntjes, dan kan dit je misschien over de streep halen: Sportsponsoring in ruil voor publiciteit is 100% aftrekbaar.Van heel klein tot heel groot.

Leuven Bears heeft sponsor packages voor elk type bedrijf van heel klein tot heel groot. En als je daar je keuze niet vindt, maken we je graag een voorstel op maat.

 

Waar wacht je op?

Let’s talk! Laat ons eens afspreken om de doelstellingen van jouw onderneming te bespreken en te koppelen aan onze mogelijkheden. Wij zoeken een partnership met een dikke win voor beide partijen.

 

Contacteer ons!

 4 redenen waarom je een sportteam moet sponsoren!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x