0484 44 44 55

Partnership mogelijkheden

Hospitality

Als VIP heb je een plaatsje in de VIP-tribune en heb je ten allen tijde toegang tot onze sfeervolle VIP-lounge. Voor zij die het hele seizoen door van de meest centraal gelegen zitjes willen genieten, zijn er de VIP-plaatsen. Daarnaast en errond situeren zich de business-seats.

Hebt u zin om bovendien voor de wedstrijd nog te genieten van een uitgebreid driegangendiner met aangepaste wijnen, voorafgegaan door een receptie met warme en koude hapjes? Dat bieden wij u graag aan, vanaf 3u voor de wedstrijd.

Visibiliteit

In onze zaal en VIP-ruimte bieden wij heel wat mogelijkheden aan om visibiliteit te bekomen. Rond het veld bevinden zich rotors en LED-boarding. U kan vlaggen of banners aanleveren en er zijn grote projectieschermen, zowel in de zaal als in de VIP-lounge. Ook vloerstickers op het veld zijn hierin een mogelijkheid. Daarnaast staan wij open voor allerhande voorstellen.

Jaarlijks brengen we ook een clubmagazine uit met ruimte voor onze partners. Staat u liever op kledij? Dat kan op de spelersuitrusting maar ook voor stewards, horeca en anderen. 

Corporate events

Willen jullie eens iets aparts organiseren met het bedrijf, jullie werknemers en hun families, jullie klanten of leveranciers? Contacteer ons en we werken samen een leuke avond uit op maat met basketbal als thema. 

 

  • {{ message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x