Bears. Boost. Business.

Bears. Boost. Business.

Stella Artois Leuven Bears brengt de ondernemers van Leuven samen om te connecteren én zich te amuseren. Naast onze VIP business seats en de succesvolle Business Huddles, lanceren we dit voorjaar een nieuw concept: Bears. Boost. Business.

Op de playbook? Een stijlvolle netwerkavond met een culinair driegangendiner, ambitieus gezelschap en een professionele keynote speaker als point guard.

Save the date? Alle ondernemers van Leuven en omstreken zijn welkom op 16 maart 2023 voor de tip off!

The venue? We checken in bij Brightspace in Leuven (voormalig AEtelier). Starten doen we vanaf [19] uur met een glaasje bubbels, om [20] uur schuiven we aan tafel.

The teams? Speel solo (€ 125 p.p.) of breng je volledige team mee. Per 8 personen reserveren we een VIP-tafel en afficheren we je bedrijfslogo voor, tijdens en na het event (prijs per tafel, € 1250).

The slam dunk? Dat wordt ongetwijfeld de keynote van Jan De Schepper. Als topmanager, strategisch ondernemer en jeugdcoach zit hij front row op het snijvlak tussen de sport- en de zakenwereld. Met zijn keynote ConneXion toont hij play-by-play waar de paradoxen van leiderschap zitten, en reikt hij ‘sportief denken’ met je team als duurzame oplossing aan.

Ready for playoff?
Schrijf je zeker in!

Bears. Boost. Business.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x