Twee nieuwe spelers voor volgend seizoen!

Twee nieuwe spelers voor volgend seizoen!

Romain Boxus

De 25-jarige, 1m97 grote Belgische Power Forward zal in het eerste jaar van de BNXT League aantreden voor Stella Artois Leuven Bears. Romain heeft een 2-jarig contract getekend.
De Luikenaar komt over van VOO Liège Basket waar hij in het seizoen 2020-2021 één van de sterkmakers van het team was.
Op het terrein brengt hij zowel in verdediging als aanvallend veel intensiteit en tevens is hij uiterst gevaarlijk op de 3-point range. Hij is een harde werker die zich steeds voor de volle 100% inzet voor het team.
 Romain speelde ook nog voor BCM Gravelinnes Dunkerque (Frankrijk) en Snow College en Hartford University (USA).

Kevin Stilmant

Kevin is een Belgische, 21 jarige, 2m08 grote Center die het afgelopen seizoen eveneens aantrad bij VOO Liège Basket. Kevin zal volgend seizoen aantreden voor Stella Artois Leuven Bears en heeft een contract voor 2 jaar getekend.
Hij is een jong talent met nog zeer veel groeipotentieel. Hij wil samen met coaches Eddy Casteels en Jill Lorent zijn skills verbeteren en zo verder doorgroeien naar een volwaardige Center. Kevin is een harde werker en zeer leergierig. Hij is eveneens een ware teamplayer.

Vanwege de ganse Stella-Artois-Leuven-Bears-familie heten wij beide spelers van harte welkom en kijken wij samen met hun uit naar de start van de nieuwe BNXT League competitie.

Twee nieuwe spelers voor volgend seizoen!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x