Bears4business

SPECIAL PROJECTS

Projecten met een plus

Dankzij ons sterk netwerk kennen wij de basketbalwereld door en door en kunnen we inspirerende promoprojecten voor u op touw zetten. Ons eventteam engageert zich voor de volle 100% om de link te leggen tussen sport en business, helemaal in lijn met uw doelstellingen en bedrijfs-DNA. Maak uw KPI’s waar op sportief terrein! 

Bestaande projecten

Panther Schoolcup – https://www.panther-schoolcup.be/ – 21/03/2020 

De Panther Schoolcup is een verrassend nieuw sportevenement, georganiseerd door Leuven Bears en Bristol. Met 3 uiteenlopende challenges brengen we lagere en secundaire scholen in Vlaams-Brabant in beweging. Basketten, cheerleaden en supporteren? Driedubbel check!

Full House Business Event 

Elk jaar zetten we, samen met 3 sponsors, onze schouders onder het Full House Business Event. Maar liefst 2.000 ondernemers vullen de Sportoase. Zij krijgen een daverende avond vol interessante ontmoetingen én de kans om de basketbalsport beter te leren kennen tijdens een spannende thuismatch. 

Projecten op maat

Bedrijfsevents 

Een thuiswedstrijd koppelen aan een bedrijfsevenement op maat? Perfect mogelijk! Tijdens het event heeft u toegang tot een volledige blok van vipseats en krijgt u ruime visibiliteit in de zaal. Leuven Bears geeft uw onderneming een sportief gezicht!

Thema-avonden 

Richt alle ogen op uw product of dienst voor en na onze thuiswedstrijd, dankzij een amusante thema-avond. Speel in op het publiek met duidelijke branding, heerlijke proevertjes of opvallende standjes. Van een guys night tot een chocolate night: wij stappen graag mee in uw idee!

Uw special event organiseren?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x