OVER DE CLUB

OVER DE CLUB

Sportief rond 3 grote pijlers

De Leuven Bears hebben de gezonde ambitie om in Leuven een bruisende basketbalcommunity uit te bouwen. Uiteraard zijn alle ogen gericht op het A- en B-team maar minstens even belangrijk is de goede begeleiding en investering in onze jeugdspelers en herenploegen. Ook op maatschappelijk vlak engageren we ons voor de G-sport, om kinderen en volwassenen met een fysieke of mentale beperking te laten genieten van de basketbalsport.Make Leuven Bears great!

Genieten van Topbasket in het bruisende Leuven. Het spel, de beleving, de community: Let’s Go Leuven! Onze club brandt van ambitie en is vastbesloten om te groeien. We zoeken partners die onze passie willen ondersteunen en samen streven naar succes. Dankzij jou kan Leuven Bears scoren! Durf jij met ons de top te bereiken?

Stefan Vermeiren

Head of Basketball Operations

Krachten bundelen met partners

De Leuven Bears kunnen al jaren rekenen op trouwe partners. Zij krijgen een enorme visibiliteit en een correcte return on investment. Benieuwd wat er mogelijk is voor 

  • € 100
  • € 1.000
  • € 5.000
  • € 10.000
  • € 25.000
  • € 50.000
  • € 100.000

We bieden een waaier aan pakketten aan en gaan voluit voor een hyperpersoonlijke aanpak. 


“Samen met Partners nadenken over creatieve mogelijkheden om hun bedrijf "in the spotlights" te plaatsen is echt een passie! We proberen steeds zeer persoonlijk te kijken wat de wensen en noden van onze partner zijn om dan samen opportuniteiten te gaan omschrijven en uitwerken. Steeds met oog op langetermijn relaties waar zowel onze Partner als wij, de club, kunnen groeien".

Yoline Hulens – Operationeel Manager Leuven Bears

Samenwerken en doelen bereiken

Uw onderneming onder de aandacht brengen met led boarding? Inzetten op relatiemarketing met VIP-tickets? Wij luisteren naar uw wensen en werken een sponsorpakket op maat uit. We willen u helpen om uw marketingdoelen te verwezenlijken. Laten we samen groeien, zowel op korte als lange termijn. Een win-winsituatie voor alle partijen!

“Het ideale scenario? Dat ondernemers niet enkel als partner meebouwen aan ons project, maar actief ambassadeur willen worden en Leuven Bears mee uitdragen.” 

Wat zijn de opties voor uw sponsorpakket?

Trots lid van


OVER DE CLUB

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x