OVER DE CLUB

OVER DE CLUB

Sportief rond 3 grote pijlers

De Leuven Bears hebben de gezonde ambitie om in Leuven een bruisende basketbalcommunity uit te bouwen. Uiteraard zijn alle ogen gericht op het A- en B-team maar minstens even belangrijk is de goede begeleiding en investering in onze jeugdspelers en herenploegen. Ook op maatschappelijk vlak engageren we ons voor de G-sport, om kinderen en volwassenen met een fysieke of mentale beperking te laten genieten van de basketbalsport.


“We willen een hechte familieclub zijn met een sociaal karakter. Respect en samenwerking zijn de kernwaarden van Leuven Bears. Iedereen is welkom!”

Ben De Goignies – Voorzitter Leuven Bears

Krachten bundelen met sponsors

De Leuven Bears kunnen al jaren rekenen op trouwe partners en sponsors. Zij krijgen een enorme visibiliteit en een correcte return on investment. Benieuwd wat er mogelijk is voor € 1.000, € 5.000, € 10.000, € 25.000, € 50.000 of € 100.000? We bieden een waaier aan pakketten  aan en gaan voluit voor een hyperpersoonlijke aanpak. 


“Het sleutelwoord is groei. Op alle vlakken willen we het Leuven Bears-project verder uitbouwen en steeds weer een stap vooruit zetten, op een realistische en doordachte manier.”

Ben De Goignies – Voorzitter Leuven Bears

Samenwerken en doelen bereiken

Uw onderneming onder de aandacht brengen met ledboarding? Inzetten op relatiemarketing met viptickets? Wij luisteren naar uw wensen en werken een sponsorpakket op maat uit. We willen u helpen om uw marketingdoelen te verwezenlijken. Laten we samen groeien, zowel op korte als lange termijn. Een win-winsituatie voor alle partijen!

“Het ideale scenario? Dat ondernemers niet enkel als partner meebouwen aan ons project, maar actief ambassadeur willen worden en Leuven Bears mee uitdragen.” 


Peter De Voght – Sports marketing expert – Matchmaker sport en bedrijven Sport Vlaanderen – SBN – Sports Business Network

Wat zijn de opties voor uw sponsorpakket?

OVER DE CLUB

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x