NETWORKING

NETWORKING

Netwerk vergroten via Leuven Bears 

Leuven Bears wil ondernemers uit Vlaams-Brabant met elkaar in contact brengen, zodat zij de kans krijgen om hun kennissenkring uit te bouwen. Onze partners en sponsors informeren, inspireren en versterken elkaar op regelmatige basis. Ze verzamelen om te netwerken in de Business Club of in onze Business Huddle. Let’s meet, let’s work together!

Business Club?

Daarnaast organiseert de Business Club 4 keer per seizoen een netwerkavond bij één van de leden op locatie. Als gastheer staat u in voor de logistiek en krijgt u de kans om uw bedrijf 10 minuten lang voor te stellen. Nadien komen er 2 gastsprekers aan bod. Afsluiten doen we met onze business speeddates: door middel van een doorschuifsysteem komt u razendsnel in contact met tal van boeiende ondernemers.Leuven Bears businesspartner worden?
Schrijf u in >>

Business Huddle 

De Business Huddle is een nieuw culinair netwerkconcept voor bedrijven. In beperkte kring worden er 4 businesslunches georganiseerd in een toprestaurant in Leuven. Alle aanwezigen (de vaste leden die elk 3 zakenrelaties meebrengen) krijgen de kans om hun bedrijf te pitchen en schuiven door aan tafel. De Business Huddle is een succesformule binnen Leuven Bears. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u snel in!  

De Huddle’s vinden steeds plaats van 12.00u tot 15.00u. 

Onze vaste partners in de Business Huddle:
Leuven Bears businesspartner worden:Netwerken in samenwerking met:


Nano Support
WebheroBroadkastr
NETWORKING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x