We maken een zet in ons beleid naar doorgroei van eigen talenten.

We maken een zet in ons beleid naar doorgroei van eigen talenten.

Sinds kort werd er met 4 jonge talenten een opleidingsakkoord afgesloten voor meerdere jaren.
Remco en Tiago Nunes E Santos Cruz, beiden 19 jaar, Roel Bucumi, 17 jaar en Lucas Ven, 20 jaar, genoten alle vier hun volledige jeugdopleiding bij de Leuven Bears. Na een gedreven opleiding bij de U18 en U21, groeiden zij door naar het A-team. Ze trainen allen reeds geruime tijd mee met het A-team onder leiding van de coaches Eddy Casteels en Jill Lorent. Ook mochten zij reeds enkele malen op het parket komen bij wedstrijden van het A-Team.

Zij zijn een voorbeeld voor de opkomende talenten die op deze manier perspectief op de toekomst hebben. Bij Leuven Bears krijgen hardwerkende, ambitieuze talenten wel degelijk een eerlijke kans!
Het is eveneens de bedoeling dat onze 4 jonge talenten naast hun belangrijke taak in het A-Team ook wedstrijden zullen spelen in het B-Team op het niveau Top Division Men 2 of het vroegere 3de Nationale.

De link tussen het A-team en het B-Team zal stevig aangetrokken worden en tevens zullen de U16 – U18 – U21 teams hierbij nauw aansluiten.We maken een zet in ons beleid naar doorgroei van eigen talenten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x