Interview BMW Juma Leuven - partner Full House Business Event

Interview BMW Juma Leuven - partner Full House Business Event

Interview met Gunter Van Lent op het Full House Business Event 

Met BMW Van Avondt verdwijnt toch een grote naam uit Leuven. Ik kan me inbeelden dat veel ondernemers hier aanwezig zich afvragen wat een Mechelaar in Leuven komt doen. Maar eigenlijk is het voor jou back to the roots? 

Dat klopt. Velen weten het misschien al, maar ik was meer dan 30 jaar een gebuur van garage Van Avondt. De verandering van de naam op zich vind ik niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat we geprobeerd hebben om bij garage Van Avondt niet te veel te veranderen. We blijven werken met dezelfde mensen, zodat het dezelfde mensen zijn die de klant te woord en te hulp staan. De naamsverandering is er vooral gekomen om synergieƫn te creƫren tussen Mechelen en Leuven. Zo kunnen we nog meer service bieden aan onze klanten.

Jullie doen regelmatig aan sportsponsoring. Jullie zitten ook bij KV Mechelen bijvoorbeeld. Hebben jullie daar een strategie voor? Wanneer is voor jullie sportsponsoring geslaagd? 

Ons merk draagt het sportieve steeds hoog in het vaandel. We proberen dus aan verschillende sportactiviteiten ons steentje bij te dragen. Ik vind het vooral belangrijk om zelf met onze ploeg aanwezig te zijn op alle sportevenementen die we ondersteunen. Ik vind het namelijk belangrijker om samen in contact te komen met verschillende mensen dan specifiek een bepaalde sport te ondersteunen.

 

Ondernemers en mooie wagens gaan vaak goed samen, wat is jouw favoriet BMW-model en welk model zou je aanraden voor de mensen hier in de zaal?

Dat is een heel moeilijke vraag natuurlijk. Ik denk dat er in ons gamma voor ieder wel wat wils is. Het hangt allemaal af van het profiel van de bestuurder. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar veel comfort en dan is het neusje van de zalm de BMW 7 reeks. Voor ondernemers hebben we een heel gamma en als we de balans maken tussen sportiviteit en comfort dan is de BMW 5 reeks een zeer mooi alternatief.

  

Lees alle interviews met de partners van het Full House Business Event:

Interview BMW Juma Leuven - partner Full House Business Event

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x