Bears4business

Interview Immo De Dijle - partner Full House Business Event

Interview met Peter Huenaerts (Immo De Dijle) op het Full House Business Event

Interview met Peter Huenaerts op het Full House Business Event 

Peter, BMW Van Avondt heeft een lange geschiedenis hier in Leuven, maar ook Immo De Dijle is hier al 40 jaar aanwezig. Jij staat echter pas een tweetal jaar aan het hoofd, een tamelijk nieuw gezicht. Voor de mensen die je nog niet kennen, stel jezelf eens even voor.

Ik ben Peter, ik heb eigenlijk 17 jaar in het notariaat gewerkt. Ik kwam er vaak in contact met vastgoed en schattingen in kader van nalatenschap, verkopen, echtscheidingen ... noem maar op. Daarnaast was er ook het juridische advies dat we moesten verschaffen aan de mensen. De stap naar de immobiliënwereld was daardoor eigenlijk zeer klein. We merken in de praktijk dat we dankzij de expertise van de vorige zaakvoerder Marcel Cockx enerzijds en mijn expertise uit het notariaat anderzijds, een correct advies kunnen geven over waardebepaling. Dat is belangrijk de dag van vandaag.

 

Immo De Dijle heeft een lange traditie met Leuven Bears. Tradities veranderen wel eens als er iemand anders aan het hoofd komt. Hoe zal het bij jullie verder verlopen in de toekomst? 

Ik wil mijn schouders blijven onder Leuven Bears zetten zoals Immo De Dijle het jaren heeft gedaan met de vorige zaakvoerder. Ik vind het belangrijk als ondernemer van het Leuvense om voornamelijk de jeugd van Leuven te ondersteunen. Vanavond zien we hier het A-team optreden, maar vergeet niet hoeveel jeugdspelers er zijn. We willen de club daar financieel een klein duwtje geven. De jeugd heeft vaak enkele kleinere sponsors, maar ik vind het belangrijk dat je de jeugd de kans geeft om door te groeien naar de A-ploeg. Een ploeg draait met sponsors, vrijwilligers, bestuur … kortom, alles dat erbij komt kijken. 

Nog een laatste vraag. De Leuvense immomarkt heeft heel mooie jaren gekend. Zijn we over de top? Moeten we kopen of verkopen?

Ik denk niet dat we over de top zijn. Leuven heeft de bankencrisis van 2008 goed overleefd. We hebben een heel mooie rotatie gehad: de mensen bleven beleggen en de prijzen zijn de laatste 10 jaar toch blijven stijgen.De stijging stagneert wel meer en meer, maar Leuven blijft in ieder geval een interessante omgeving om te beleggen, te investeren en te kopen. Het is daarenboven ook een aangename stad. Ik ga dus vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Lees alle interviews met de partners van het Full House Business Event:

2de editie van het Full House Business Event op 16/3

Met drie nieuwe sponsors Connections, Presence Translate & Interact en Officenter organiseren we een 2de editie van het succesvolle Full House Business Event!

8 februari 2019

Lees meer

Verslag en foto's Business Huddle #2 @ Spaans Dak

Op 29 november vond ’s middags de Bears Business Huddle plaats in het fantastische en culinaire Spaans Dak in Oud-Heverlee. 27 bedrijven vonden de weg naar onze 2de editie van deze nieuwe netwerk lunch van de Leuven Bears.

29 november 2018

Lees meer

Interview BMW Juma Leuven - partner Full House Business Event

Interview met Gunter Van Lent (BMW Juma Leuven) op het Full House Business Event

Lees meer

Interview Group S - partner Full House Business Event

Interview met Laurens Geukens (Group S) op het Full House Business Event

Lees meer

Interview JAYJAYS - partner Full House Business Event

Interview met Jens De Meester (Jayjays) op het Full House Business Event

Lees meer

3 maart 2018: Full House Business Event

Leuven Bears organiseert in samenwerking met partners BMW Juma Leuven, Immo De Dijle, Group S en JAYJAYS op zaterdag 3 maart het Full House Business Event. Samen met meer dan 2000 ondernemers willen we u - in een tot de nok gevulde Sportoase - de kans geven om nieuwe contacten te leggen en de basketbalsport beter te leren kennen.

Lees meer

4 redenen waarom je een sportteam moet sponsoren!

Free content voor social media - Free tickets voor je klanten - Maatschappelijke betrokkenheid - Fiscaal aftrekbaar

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x